V naší nabídce naleznete kvalitní české mošty z moštárny Lažany. Jsou vysoké kvality, výborné chuti a neobsahují žádné konzervační látky, chemikálie ani náhradní sladidla. Všechny mošty jsou vyráběny přírodní cestou.
Postup výroby moštů: Po vylisování ovoce se šťáva následně vyčeří (krom moštů, které obsahují dužinu), následuje filtrace, pasterizace, poté se mošty ihned stáčí. Díky tomuto postupu zpracování a konzervace si ovocná šťáva uchová přirozenou chuť, aroma a hodnotu. Mošty nejsou přislazovány, jsou tedy vhodné i pro diabetiky.
Ovocné nektary a nápoje jsou vyráběny z kvalitních koncentrátů, které jsou získávány šetrným zahuštěním ovocné šťávy, díky tomu jsou chuťové vlastnosti obdobné jako u moštů.
Obsah balení v nevratné láhvi je 250 ml a 1000 ml.
Z moštárny Lažany nabízíme:
[nggallery id=4]
Bio mošty:
[nggallery id=5]
Mošty
- Jablečný mošt
- Jablečný mošt s dužninou
- Hruška lisovaná
- Hruška s dužninou
- Mrkev a jablko s dužninou
- Červená řepa s jablkem
Nektary a nápoje
- Pomeranč – jablko
- Černý rybíz
- Višeň
- Švestka
- Malina
- Jahoda
- Zahradní sen
- Bylinný nápoj z květu černého bezu
Biomošty
- Jablečný mošt BIO
- Jablečný mošt BIO s dužninou
- Hruškový mošt BIO
- Hruškový mošt BIO s dužninou